SFC Westerkwartier

Vrijwilligers gezocht

Beste fietsvrienden, Zaterdag 8 mei wordt de openingstocht verreden. Zoals aangegeven gaan we dit jaar een GPS tocht doen. In de tocht zijn twee rustpunten (Zevenhuizen en Grootegast) ingebouwd waar we koffie met gebak serveren. Om dit te verzorgen zoeken… Verder lezen →

Geen kleding

Beste fietsvrienden, Inmiddels is het niet meer mogelijk om kleding te passen. Er zijn deze keer niet voldoende bestellingen gedaan om daadwerkelijk een bestelling te plaatsen. Er zal deze ronde dan ook geen kleding besteld worden. Sportieve groet, Het bestuur.

Kleding passen

Beste fietsvrienden, Wil je nog nieuwe kleding voor het nieuwe seizoen van start gaat? Tot en met de eerste week van februari kun je nog kleding bij Douma – Ter Veld in Zevenhuizen bestellen. Een sportieve groet, Het bestuur

Spinning

Beste fietsvrienden, In verband met de corona lockdown is er voorlopig geen spinning op zaterdag. Zodra het weer mogelijk is zullen we de lessen uiteraard weer hervatten. Een sportieve groet, Het bestuur.

Spinning (we mogen weer)

Beste fietsvrienden, De coronamaatregelen zijn weer wat versoepeld. Dit betekent dat de spinning vanaf aanstaande zaterdag (21 november) weer van start gaat. Een sportieve groet, Het bestuur.

Spinning

Beste fietsvrienden, In verband met de aangescherpte maatregelen rondom corona is er voorlopig geen spinning op zaterdag. Zodra het weer mogelijk is zullen we de lessen uiteraard weer hervatten. Een sportieve groet, Het bestuur.

Update coronavirus (5)

Beste fietsvrienden, We zitten inmiddels in de tweede golf en de maatregelen zijn verder aangescherpt. Dit betekent dat wij als club ook weer maatregelen moeten nemen. Zoals eerder aangegeven volgen wij als club nog steeds de richtlijnen van de NTFU…. Verder lezen →

Geen vrijwilligersavond

Beste fietsvrienden, Helaas kunnen we door de strenge corona maatregelen dit jaar geen vrijwilligersavond organiseren. Wanneer het volgend jaar weer gewoon kan zullen we uiteraard extra uitpakken…. Een sportieve groet, Het bestuur.

Spinning gaat van start

Zaterdag 3 oktober gaat de spinning weer van start. We starten om 09:30 uur. In verband met de corona maatregelen verzoeken we iedereen om een smartphone mee te nemen. Dit zodat je jezelf kunt registreren. Heb je klachten blijf dan… Verder lezen →

Aanvang trainingen naar 18:30 uur

Beste fietsvrienden, De dagen worden weer korter. Vanaf dinsdag 1 september starten de trainingen om 18:30 uur. Tevens is het advies om verlichting op je fiets te hebben. Een sportieve groet, Het bestuur.

« Oudere berichten

© 2021 SFC Westerkwartier — Ondersteund door WordPress

Thema door Anders NorenOmhoog ↑