Algemene Ledenvergadering

Bij deze willen we je graag nog even herinneren aan het feit dat donderdag 8 februari de Algemene Ledenvergadering wordt gehouden. Onlangs heb je daarvoor de uitnodiging gekregen. Opgeven voor de Algemene Ledenvergadering kan via de aanmeldlink in de uitnodiging. En vergeet natuurlijk ook niet even de meegestuurde stukken door te nemen. We hopen je te zien op 8 februari!

Nieuwjaarsborrel

De nieuwjaarsborrel van vrijdag 12 januari jl. was een gezellig samenzijn van leden van de club, met her en der wat aanhang. Na de opening van ons aftredend voorzitster Olga, werd er druk gekletst over het afgelopen- en aanstaand fietsjaar. Traditioneel werd er gebowld. Er waren 4 banen in gebruik en er werd, zoals dat gaat bij ons “amateurs”, met wisselend succes gegooid. De uiteindelijke topscore is me helaas niet bijgebleven. Ik kan wel, met enige zekerheid, vermelden dat de 300 niet is gehaald. De hapjes verschenen met regelmaat op tafel en ook de drankjes bleven niet onaangeroerd. Kortom een geslaagde avond. 

Snert- en Glühweintocht

Ook hopen we je zondag voorafgaand aan de Algemene Ledenvergadering te kunnen begroeten. Zondag 4 februari is het namelijk weer zover: de Snert- en Glühweintocht. Dit jaar echter met een iets andere opzet dan dat je gewend bent. Niet alleen wordt er een route voor de MTB’ers uitgezet. Ook is er een aparte wegroute voor de racefietsers. Weliswaar andere tochten, maar traditiegetrouw een gezamenlijk afsluiting onder het genot van… u raadt het al. De start van de Snert- en Glühweintocht is om 9:30 uur bij Sportcentrum Leek. Opgeven voor deze tocht kan (enkel) via de Cyql-app.

Clubkleding bestellen

De bestelsite voor de clubkleding is weer geopend. Voorbereidend op het komende seizoen kun je dus je garderobe weer wat uitbreiden. Zoals te doen gebruikelijk wordt gecommuniceerd wanneer de site weer wordt gesloten.

Ben je een nieuw lid en ga je voor het eerst een bestelling plaatsen? Dan kun je gebruik maken van de eenmalige kortingsregeling van €80,- die geldt voor je eerste aankoop van een basisset.De bestelpagina is te bereiken via https://www.bioracer.be/nl/mybioracer/login