We bevinden ons inmiddels alweer in de laatste maand van het jaar. 2024 staat voor de deur. En daarmee traditiegetrouw ook de Algemene Ledenvergadering. De datum waarop deze plaatsvindt evenals de officiële uitnodiging volgt nog. Maar bij deze graag nog wel even de aandacht voor het volgende.

Nog altijd is SFC Westerkwartier naarstig op zoek naar nieuwe bestuursleden voor de komende bestuursperiode. Tijdens de ALV komend voorjaar zullen maar liefst drie(!) bestuursleden aftreden. Onder wie de voorzitter en de secretaris. Een aanzienlijk gat dat écht opgevuld gaat moeten worden. Aangezien na herhaaldelijke oproepen zich nog niemand heeft gemeld, zou het zo maar eens kunnen dat we met z’n allen voor een lastig besluit staan tijdens – misschien wel de laatste – ALV. Zonder bestuur immers geen wielervereniging…

Vandaar, nogmaals, met klem de oproep te mailen naar secretaris@sfcwesterkwartier.nl als je je op wil geven voor een bestuursfunctie.

Winterse tochten

Voor de liefhebbers worden deze winter weer mtb-ritten georganiseerd. Houd daarvoor de Cyql-app in de gaten. Maar ook voor degenen die de voorkeur geven aan een geasfalteerde ondergrond ligt er nog wat in het verschiet. Enkele SFC’ers hebben het idee opgevat om een heuse Oliebollentocht te organiseren voor zowel de mtb’ers als de wegfietsers. Op zaterdag 16 december wordt er om 9:30 uur gestart bij Sportcentrum Leek. Vanaf daar wordt er in twee groepen een mtb-route en een wegroute verreden, om vervolgens gezamenlijk af te sluiten met een hapje en een drankje. Opgeven voor deze tocht kan (enkel) via de Cyql-app.

Natuurlijk staat ook de Snert- en Glühweintocht weer op het programma. Ook voor deze tocht geldt dat er zowel een mtb- als wegroute verreden kan worden. De Snert- en Glühweintocht staat gepland op zaterdag 4 februari. De start is om 9:30 uur bij Sportcentrum Leek. En natuurlijk wordt er (gezamenlijk) afgesloten onder het genot van… u raadt het al. Opgeven voor deze tocht kan (enkel) via de Cyql-app.

Spinning

Voor degenen die beter gedijen bij wat aangenamere temperaturen: kom naar de spinning! Elke vrijdagavond wordt er een uitputtende doch leuke spinningles verzorgd voor een gezellige groep SFC’ers. Er is echter nog wel wat ruimte voor wat extra participanten. Dus schroom niet. Vrijdagavond om 19:30 uur in Sportcentrum Leek.

Vrijdagavond 22 december is er bovendien sprake van een speciale spinningles. Om de feestdagen goed in te gaan wordt er een kerstspinning georganiseerd. Van 19:30 tot 21:30 uur zittend en staand op de fiets, onder het genot van opbeurende muziek (met wellicht zo nu en dan een kerstnummertje). Je doet het niet voor niets, want naderhand wordt er afgesloten met een hapje en een drankje!

Aanmelding voor de kerstspinning kan (enkel)via de Cyql-app

Nieuwjaarsborrel

Graag nodigen we je bij deze alvast uit voor de nieuwjaarsborrel op vrijdag 12 januari. We hopen je dan om 20:00 uur te zien in het Sportcentrum Leek, waar we het jaar met elkaar – én een hapje, drankje en een gezellig potje bowlen – goed willen beginnen. Een goed en eenmalig excuus om de spinningles over te slaan.

We zien je aanmelding voor de nieuwjaarsborrel graag vóór 5 januari tegemoet, zodat we het aantal aanwezigen tijdig kunnen doorgeven. Opgeven kan via de aanmeldlink.

Aanmelden voor de borrrel!

Verder rest ons voor nu niks anders dan je alvast hele fijne feestdagen en een goed uiteinde van 2023 te wensen! Tot snel op de fiets of bij de borrel!