Opzeggen lidmaatschap SFC Westerkwartier

Hoewel we je natuurlijk niet graag zien vertrekken, kun je je lidmaatschap vóór 1 december van het lopende kalenderjaar schriftelijk opzeggen, via onderstaand contactformulier. In alle andere gevallen wordt je lidmaatschap van SFC Westerkwartier en, indien van toepassing, je lidmaatschap van de NTFU en/of je voordeelabonnement bij Sport Centrum Leek automatisch met een kalenderjaar verlengd en ben je dus ook de contributie(s) verschuldigd.

Opzeggen lidmaatschap NTFU en/of SCL

Als je je lidmaatschap op de hiervoor vermelde wijze opzegt, worden ook je lidmaatschap van de NTFU en (indien van toepassing) je voordeelabonnement bij Sport Centrum Leek beëindigd.

Wil je juist alleen je lidmaatschap van de NTFU en/of je voordeelabonnement bij Sport Centrum Leek opzeggen, maar wel lid blijven van SFC Westerkwartier, dan dien je dat eveneens vóór 1 december van het lopende kalenderjaar aan ons door te geven. Ook dat doe je door het onderstaande contactformulier in te vullen.

Wijzingen doorgeven

Wil je voor het eerst een voordeelabonnement afsluiten bij Sport Centrum Leek of je voordeelabonnement omzetten van een jaarabonnement in een half-jaarabonnement (of omgekeerd)? Geef dat eveneens vóór 1 december van het lopende kalenderjaar aan ons door via onderstaand contactformulier.

Ook wijzingen in je naam, adres en contactgegevens kun je via onderstaand contactformulier aan ons doorgeven.

Privacy

De gegevens die je via het contactformulier aan ons verstrekt (je naam en e-mailadres), worden niet op deze website opgeslagen. De penningmeester gebruikt ze uitsluitend voor bovengenoemd doel en om je vervolgens een bevestiging van de opzegging of wijziging van je lidmaatschap te kunnen sturen.