Voor iedereen een geweldig 2024 gewenst! We hopen dit jaar op goed gevulde trainingsgroepen en het maken van leuke tochten met elkaar! Maak dus veel gebruik van de app om gezamenlijk mooie tochten te maken.

Eerst even een kleine herinnering, de Nieuwjaarsborrel staat gepland voor vrijdag 12 januari! Er zijn al wel aanmeldingen, maar het zou leuk zijn wanneer er nog meer leden zouden aansluiten. We hopen je dit jaar weer te zien om 20:00 uur in het Sportcentrum Leek, waar we het jaar met elkaar – én een hapje, drankje en een gezellig potje bowlen – goed willen beginnen.

We zien je aanmelding voor de nieuwjaarsborrel graag vóór 7 januari tegemoet, zodat we het aantal aanwezigen tijdig kunnen doorgeven. Opgeven kan via de aanmeldlink.

Aanmelden voor de borrrel!

De zoektocht naar nieuwe bestuursleden is actueler dan ooit! Tijdens de ALV komend voorjaar zullen maar liefst drie(!) bestuursleden aftreden. Onder wie de voorzitter en de secretaris. Een aanzienlijk gat dat écht opgevuld gaat moeten worden. Dus kom naast de gezellige borrel ook naar de ALV in februari om je stem te laten horen. Zonder bestuur immers geen wielervereniging…

Vandaar, nogmaals, met klem de oproep te mailen naar secretaris@sfcwesterkwartier.nl als je je op wil geven voor een bestuursfunctie.

Spinning

Voor degenen die beter gedijen bij wat aangenamere temperaturen: kom naar de spinning! Elke vrijdagavond wordt er een uitputtende doch leuke spinning les verzorgd voor een gezellige groep SFC’ers. Er is echter nog wel wat ruimte voor wat extra participanten. Dus schroom niet. Vrijdagavond om 19:30 uur in Sportcentrum Leek.

Tot snel bij de borrel, de ALV en op de fiets!