40 Jarig jubileum SFC Westerkwartier

In de vorige nieuwsbrief is aan de leden gevraagd om zich nu al op te geven voor de jubileumtocht  van 28 september aanstaande. Helaas hebben er nog maar weinig leden zich opgegeven, waarschijnlijk omdat september nog ver weg is…….
Uitdrukkelijk verzoek om je zo spoedig mogelijk op te geven.
Dit is voor de jubileumcommissie erg  belangrijk zodat ze weten hoeveel personen ze kunnen verwachten en er een leuke herinnering beschikbaar is voor de deelnemers. 

Door de vragenlijst in te vullen kun je aangeven of je deelneemt.

Kun je niet meedoen aan de tocht maar wel aan de feestavond dan is dit geen probleem en vul je alleen de velden in waarbij je aanwezig zult zijn.

De jubileumcommissie en het bestuur hebben er zin in.

Kleding bestellen?

Nog nieuwe kleding nodig aan de start van dit seizoen?

Het is weer mogelijk om nieuwe clubkleding en/of accessoires te bestellen. Via onderstaande link kun je terecht bij de webshop (open tot 25 april 2024)..

https://www.bioracer.be/nl/mybioracer/?r=SXnyou9ddi

Ben je net nieuw bij de club en bestel je voor het eerst clubkleding? Geef dat dan even aan bij het bestellen, want dan kun je aanspraak maken op een leuke korting op de basisset (korte broek, een shirt met korte mouwen en een shirt met lange mouwen).

De procedure is dan als volgt: Je zoekt je kleding uit en stuurt even een mailtje naar Zevenhuizen@doumaterveld.nl, dan kan Jelmer Ter Veld de korting toepassen en daarna kan er worden afgerond.

Oproep wegkapitein

We willen het aantal wegkapiteins / voormanschap graag uitbreiden.
Voormanschap houdt in dat je zorgt dat de groep bij elkaar blijft. Daarnaast bepaal je de route. Heb je interesse dan kun je je aanmelden via secretaris@sfcwesterkwartier.nl

Frikandel-Toertocht

Bij het bestuur is het verzoek binnengekomen om de Frikandel-Toertocht bij onze leden onder de aandacht te brengen.

Het bestuur wil daar graag aan meewerken en wenst de organisatie veel succes.
Voor de fietsers is de volgende actie van toepassing. 

Frikandel-Toertocht, ‘Het leven is net een frikandel. Je moet ‘m zelf speciaal maken!’  

Wanneer: 11 mei 2024

Waar: de Schelp 35, Leek (vanaf Sportcentrum Leek)

Tijdstip: 13.00 uur

Afstanden: 30, 50 of 80 kilometer

Kosten: €15,- inclusief frikandel na afloop, alle opbrengsten gaan volledig naar Alpe d’Huzes.

Opgeven: via mailadres. Na aanmelding ontvang je een betaallink via de mai

Voor registratie, neem contact op via de email: (tourtochtteamalex@gmail.com)  Laat in deze mail je naam en telefoon nummer achter. Geef daarbij in je aanmelding aan of je meedoet aan de 30, 50, of 80 km. Je ontvangt binnen enkele dagen na registratie een bevestigingsmail.


Voor meer info zie onderstaande link.

https://ad6teamalex.com

#teamAlex+ Fundraising


Aanleiding voor onze acties

De aanleiding voor onze actie is onze bindende factor: Alex Dijkema. Op 17 februari vorig jaar overleed hij na een kort ziekbed van slechts 9 weken op 47 jarige leeftijd aan de gevolgen van alvleesklierkanker. Een kankervorm waar bijna niet tegenop te vechten is. Wij geloven in meer onderzoek zodat deze en andere vormen van kanker goed te behandelen zullen zijn.

Ook nu Alex er niet meer is, zorgt hij voor verbinding. Ons team heeft allemaal een link met Alex en kent daarnaast ook een eigen verhaal rondom ongeneeslijke ziekte, kanker, rouw en verlies. Het onderzoek moet doorgaan, zodat elke kankerpatiënt een kans krijgt.

Ook in onze acties is de verbindende factor terug te vinden. Het zijn namelijk de sporten die Alex graag uitoefende.

Info:

Stap op je racefiets, e-bike of gewone fiets en sluit je aan bij onze Frikandel-tourtocht. Onze tocht, met afstanden van 30, 50 of 80 km, begint en eindigt in Leek en neemt je mee langs de meest prachtige landschappen van het Noorden.

Of je nu een doorgewinterde fietser bent op zoek naar een nieuwe uitdaging of een recreatieve rijder, onze tourtocht heeft voor elk wat wils. Na de finish ontvang je een frikandel, geïnspireerd op de geliefde quote van Alex: ‘Het leven is net een frikandel. Je moet ‘m zelf speciaal maken!’. We zien je graag aan de startlijn in Leek!

Voor registratie, neem contact op via de email: (tourtochtteamalex@gmail.com) Laat in deze mail je naam en telefoonnummer achter. Geef daarbij in je aanmelding aan of je meedoet aan de 30, 50, of 80 km. Je ontvangt binnen enkele dagen na registratie een bevestigingsmail.