Clubkleding

Er hebben ons berichten bereikt over problemen met de clubkleding. Het gaat concreet om de rits van de shirtjes. In sommige gevallen gaat de rits aan de onderkant weer open nadat het shirt is dichtgeritst. Bioracer heeft aangegeven dit problemen graag te willen verhelpen door de desbetreffende shirtjes van een nieuwe rits te voorzien. Ervaar jij dit probleem? Lever dan het shirtje uiterlijk zaterdag 7 oktober in bij Douma-Ter Veld (in Zevenhuizen). Alle shirtjes kunnen dan in één keer worden opgestuurd. Wanneer ze weer in orde zijn, krijg je uiteraard bericht als je je shirtje(s) weer kunt ophalen.

Over de clubkleding gesproken. Zoals in de laatste nieuwsbrief is aangegeven staat de bestelsite voor de kleding weer open. Tot dusver is er nog niet veel besteld. Daarom blijft de site vooralsnog (langer) open. Via onderstaande link kun je terecht bij de webshop:

https://www.bioracer.be/nl/mybioracer/?r=SXnyou9ddi

Ben je net nieuw bij de club en bestel je voor het eerst clubkleding? Geef dat dan even aan bij het bestellen, want dan kun je aanspraak maken op een leuke korting op de basisset (korte broek, een shirt met korte mouwen en een shirt met lange mouwen).

Spinning

Onlangs heb je bericht gekregen dat er dit na- en voorjaar in het weekend geen spinninglessen worden verzorgd. Goed nieuws! Er zijn op de valreep toch twee instructeurs gevonden. Vanaf vrijdag 6 oktober kun je elke vrijdagavond, tussen 19:30 en 20:30 uur, terecht in het Sportcentrum Leek voor een spinningles.

MTB

Voor degenen die liever niet binnen maar buiten in de modder hun tijd op het zadel doorbrengen is er eveneens leuk nieuws. Henk Jonkman heeft namelijk aangegeven dit najaar MTB-ritten te willen organiseren. Wanneer die ritten zullen zijn, is nog niet bekend. Ze komen vanzelfsprekend in de Cyql-app te staan. Houd die dus in de gaten!

Enquête

Voor de zomer is je gevraagd een vragenlijst aangaande jouw betrokkenheid bij de club in te vullen. Tot dusver hebben slechts 22 leden dat gedaan.

Het aantal respondenten houdt te wensen over, maar datzelfde geldt voor de techniek. Er is iets misgegaan waardoor we niet kunnen zien wie de lijst heeft ingevuld, en dus ook niet wie welke antwoorden heeft gegeven.

Daarom bij deze nogmaals het verzoek aan…

  • De 2 personen die hebben aangegeven open te staan voor een bestuursfunctie
  • De persoon die heeft aangegeven spinningles te willen geven
  • De 9 personen die hebben aangegeven mee te willen denken in de lustrumcommissie

Om een mailtje te sturen naar secretaris@sfcwesterkwartier.nl. Hopelijk kunnen we zodoende verder verkennen wat diegenen voor de club kunnen betekenen.