Traditiegetrouw markeert de BBQ-tocht – die afgelopen zaterdag door een mooie groep SFC’ers is verreden – het begin van de vakantieperiode. De komende tijd zullen jij en vele SFC’ers met jou naar verre en zonnige oorden trekken. Om daar bij te komen, maar wellicht ook om de nodige kilometers op de fiets te maken. Gedurende de hele zomer kun je dat natuurlijk ook hier en met de club doen! De reguliere dinsdag- en donderdagavondritten, evenals de seniorenritten op woensdagochtend, gaan ‘gewoon’ door. Bovendien staat er ergens de komende periode een ‘Ad Hoc’-tocht op het programma. Houdt de Cyql-app dus in de gaten; en vergeet je daar vooral ook niet aan te melden.

Voordat we je een fijne zomer(vakantie) toewensen, nog één dingetje. Hieronder vind je een link naar een vragenformulier aangaande je betrokkenheid bij de club. We stellen het zeer op prijs als je deze wil invullen. Daarvoor alvast dank!

Link vragenformulier

Dan rest ons nu enkel nog je een hele fijne zomer te wensen. Al hopen we je natuurlijk ook de komende weken nog op de fiets en bij de clubritten aan te treffen.

Met Vriendelijke groet,

Het bestuur.