Je hebt het waarschijnlijk al wel gemerkt: de dagen worden weer korter. Omdat het om 21:00 uur echt al wel donker is, en we toch van deze mooie nazomeravonden willen blijven genieten, wordt vanaf de week van 4 september op de dinsdag- en donderdagavonden om 18:30 uur gestart vanaf het Sportcentrum Leek. Neem natuurlijk voor de zekerheid wel lampjes mee, mocht de tocht toch wat langer duren en/of de duisternis toch iets eerder vallen.

Sluitingstocht

Met het vroeger starten komt het einde van het reguliere wegseizoen ook dichterbij. En dat sluiten we als club zijnde natuurlijk traditiegetrouw af met de Sluitingstocht. Deze wordt verreden op zaterdag 23 september. De start is om 9:00 uur bij het Sportcentrum Leek. De routes kun je vinden op de Cyql-app en op de website.

In de Cyql-app kun je dan natuurlijk ook meteen aangeven of je meefietst. Maar let op! Omdat er weer een tussenstop wordt gemaakt, vragen we je via onderstaande link officieel aan te melden voor de Sluitingstocht. Zodoende weten we met hoeveel leden we rekening kunnen houden m.b.t. de tussenstop.

Aanmelden deelname sluitingstocht

Lange tocht

Korte tocht

Bestelsite kleding

Heb je voorbereidend op het najaar nog wat extra laagjes nodig? Vanaf heden is het weer mogelijk om nieuwe clubkleding en/of accessoires te bestellen. Via onderstaande link kun je terecht bij de webshop.

https://www.bioracer.be/nl/mybioracer/?r=SXnyou9ddi

Ben je net nieuw bij de club en bestel je voor het eerst clubkleding? Geef dat dan even aan bij het bestellen, want dan kun je aanspraak maken op een leuke korting op de basisset (korte broek, een shirt met korte mouwen en een shirt met lange mouwen).

Enquête

Voor de zomer is je gevraagd een vragenlijst aangaande jouw betrokkenheid bij de club in te vullen. Dat hebben 22 leden gedaan.

Het aantal respondenten houdt te wensen over, maar datzelfde geldt voor de techniek. Er is iets misgegaan waardoor we niet kunnen zien wie de lijst heeft ingevuld, en dus ook niet wie welke antwoorden heeft gegeven.

Daarom bij deze het verzoek aan…

  • De 2 personen die hebben aangegeven open te staan voor een bestuursfunctie
  • De persoon die heeft aangegeven spinning les te willen geven
  • De 9 personen die hebben aangegeven mee te willen denken in de lustrumcommissie

Om een mailtje te sturen naar secretaris@sfcwesterkwartier.nl. Hopelijk kunnen we zodoende verder verkennen wat diegenen voor de club kunnen betekenen.

Oproep

In navolging van bovenstaande, vragen we je nogmaals aandacht voor het volgende. Komend voorjaar zullen drie bestuursleden aftreden, waaronder de voorzitter en secretaris. Een aanzienlijk gat dat écht opgevuld moet worden. Zonder bestuur immers geen wielervereniging. Vandaar met klem de oproep om je via bovengenoemd emailadres te melden als je SFC Westerkwartier langs deze weg kan helpen.

Mocht niemand zich melden dan zal de komende Algemene Ledenvergadering doorslaggevend zijn… voor het voortbestaan van de club. Het moet toch te doen zijn om de club die nog zovelen aan het bewegen helpt in stand te houden, toch?

Met vriendelijke groet,

Het bestuur