Na bijna helemaal te zijn thuis gebracht, stelt Strava de vraag:”wat vond je van de training.” En dan ga je toch even nadenken en besef je toch wat voor geweldig leuke groep we hebben. Lekker fietsen, hard werken en gezelligheid. Alles komt terug in de trainingen.

We zijn vandaag gestart bij het sportcentrum Leek en vandaar uit had Herman een route via de Mensumaweg, Westerzand naar Lutjegast. Dankzij de groep was de hard tegenwind goed te doen. Eenmaal bij de brug van Eibersburen aangekomen volgde een korte uitleg waarna we 4x zittend omhoog gingen fietsen en daarna 2x staand omhoog, wat nog zwaarder voelde dan zitten! Dit hebben we 2x gedaan, dus in het eerste deel gingen we al 12x de brug omhoog!!

Toen iedereen op de top was gearriveerd, na 12x omhoog. Volgde deel 2. Tijd voor actie in de taxi. Rustig omlaag en dan vanaf een bepaald punt volle bak aanzetten tot boven op de brug. De ene kant mocht je kiezen staand, zittend of afwisselend. Aan de andere kant was het stuk korter maar mochten we alleen maar staan, zo hard mogelijk omhoog.

Als je dan alle keren gaat tellen kom je op meer dan 20x de brug op en af! Je gaat helemaal tot het gaatje, je voelt je eigen grenzen en gaat daar overheen! En je ziet anderen die exact het zelfde voelen en dat geeft kracht om toch dat beetje extra te doen! Iedereen op zijn eigen niveau en iedereen probeert dat niveau voor zichzelf te verbeteren!

Geniet van jullie welverdiende rust! Nogmaals super bedankt voor de inzet en gezelligheid!

Tot volgende week, 19uur sportcentrum Leek