Herhaling: 40 jarig jubileum SFC Westerkwartier!

Er zijn al meerdere verzoeken gedaan om je op te geven voor het 40 jarig jubileum. Zo is ook in de vorige nieuwsbrief van APRIL 2024 aan de leden gevraagd om zich nu al op te geven voor de jubileumtocht  van 28 september aanstaande. Sinds April hebben nog wel wat leden zich opgegeven, maar de opgave valt helaas nog wat tegen. Wellicht komt dat omdat september nog ver weg is……., maar komt wel steeds dichterbij. Het zou natuurlijk prachtig zijn wanneer de het jubileum feest met veel leden gevierd gaat worden. Bij deze dan ook nogmaals het uitdrukkelijk verzoek om je zo spoedig mogelijk op te geven.
Dit is voor de jubileumcommissie erg  belangrijk zodat ze weten hoeveel personen ze kunnen verwachten en er een leuke herinnering beschikbaar is voor de deelnemers. 

Link opgave 40 jarig jubileum
Tijdens de jubileumtocht willen we als SFC Westerkwartier duidelijk maken dat wij 40 jaar bestaan. Iedereen die mee fietst krijgt voorafgaand aan de tocht een jubileumshirt. Hiervoor hebben we wel de juiste maat nodig. Heb je je opgegeven voor de fietstocht wil je dan je maat doorgeven door op de link te klikken? Opgave voor de maat van de shirts kan tot 1 juli.

Link shirt

De jubileumcommissie en het bestuur hebben er zin in.

Kleding bestellen?

Nog nieuwe kleding nodig voor dit seizoen?

Het is weer mogelijk om nieuwe clubkleding en/of accessoires te bestellen. Via onderstaande link kun je terecht bij de webshop (open 18 juni 2024).

https://www.bioracer.be/nl/mybioracer/?r=SXnyou9ddi

Ben je net nieuw bij de club en bestel je voor het eerst clubkleding of heb je nog geen account op de SFC Westerkwartier Pagina van Bioracer? Mail dan even naar Zevenhuizen@doumaterveld.nl, dan ontvang je de link naar de SFC-omgeving.

Een basis set bestaat uit korte broek, shirt met korte mouwen en een shirt met lange mouwen.

Nieuw; nu ook beschikbaar: het mouwloze shirt.

NAW-wijzigingen graag doorgeven
Verzoek aan de leden om wijzigingen in:

Naam, Adres, Woonplaats, telefoonnummer of e-mailadres zo spoedig mogelijk door te geven aan
Herman van der Til (Penningmeester/ ledenadministratie) via e-mail penningmeester@sfcwesterkwartier.nl

Bestuur zoekt voor komend jaar minimaal 1 nieuw algemeen lid.
De taak die het algemene lid gaat uitvoeren is het versturen van nieuwsbrieven (middels Mailpoet) en het plaatsen en onderhouden van de teksten op de website van de club. Een beetje kennis van Wordpress en Mailpoet is mooi, maar niet per definitie noodzakelijk. Technisch staat alles prima, het is meer even weten waar je moet zijn om de juiste manier de gegevens te verspreiden en te vernieuwen. Ter ondersteuning kan er altijd nog contact worden gezocht met Leon en Jan. Daarnaast ondersteunt het bestuurslid de overige bestuursleden.

3e spinning-instructeur gezocht
Na afloop van het fietsseizoen kunnen leden meedoen aan een wekelijkse spinning les gegeven door instructeurs van SFC Westerkwartier. Op dit moment zijn er 2 spinning leraren, Freddy de  Kuyper en Johan Wagenaar. We zijn op zoek naar een derde instructeur. Heb je interesse, dan kun je contact opnemen met Willem Tjoelker ( secretaris van SFC Westerkwartier) via e-mail; secretaris@sfcwesterkwartier.nl.

Alvast bedankt.

De spinning lessen worden gegeven in Sportcentrum Leek op vrijdagavond van 19.30 – 20.30 uur en zal per toerbeurt door de instructeurs worden gegeven in de maanden oktober (na de sluitingstocht in september)  tot en met maart (tot de openingstocht in maart).