De dagen worden langer en op de thermometer staan steevast dubbele cijfers. Kortom, ideale omstandigheden om weer veel te fietsen; en dan natuurlijk met je mede SFC’ers. Menig clublid geeft daar al goed gehoor aan. De prestatietrainingen op de dinsdagavonden, onder leiding van Lars, worden goed bezocht. Wekelijks staat er een mooi groepje SFC’ers klaar om de uitdagende en diverse oefeningen die op het programma staan af te werken. Sluit vooral aan als ook jij jezelf wil prikkelen met intervalblokjes of je techniek op de fiets wil verbeteren! Lars verzorgt namelijk ook de komende weken nog de dinsdagavondtrainingen. En houd daarnaast de Cyql-app in de gaten voor de andere clubritten of initiatieven van je mede-clubleden. Bijvoorbeeld voor de Uitdagingstocht, die de Tochtencommissie al in de Cyql-app heeft staan voor zaterdag 13 mei; zie daarvoor ook onderstaande aanmeldlink:

“Aanmeldlink Uitdagingstocht”

LTT

Je kunt de ervaring en vaardigheden die je hebt opgedaan bovendien in praktijk brengen tijdens de jaarlijkse Leekster Tak Tocht, die zaterdag 17 juni op het programma staat. De Tochtencommissie heeft weer een mooie route uitgezet die je leidt door het mooie Noord-Nederlandse landschap. Opgeven kan via de website van de NTFU, waar je ook meer informatie over de starttijden en -locatie vindt.

Bestelde kleding

Iets anders om naar uit te kijken in juni is de nieuwe clubkleding. Eind april is de bestelronde gesloten en is de bestelling doorgezet. Naar verwachting kun je je bestelde kleding en/of accessoires in de tweede helft van juni ophalen bij Douma-Ter Veld in Zevenhuizen. Je ontvangt uiteraard een mailtje wanneer de kleding er daadwerkelijk is.

Vooruitblik naar 2024

We kijken graag ook alvast wat verder vooruit, namelijk naar volgend jaar. 2024 is namelijk een heus lustrumjaar. En daar kunnen we natuurlijk niet zomaar aan voorbijgaan. Daarom zijn we opzoek naar leden die deel uit willen maken van een organisatiecomité om een feestelijke avond te organiseren. Dus heb jij hart voor SFC-Westerkwartier en ben jij goed in het bouwen van een feestje, stuur dan een mailtje naar secretaris@sfcwesterkwartier.nl.

Naar datzelfde mailadres kun je een mailtje sturen als jij toe wil treden tot het bestuur van SFC-Westerkwartier. Komend (voor-)jaar treden namelijk drie(!) bestuursleden af, waaronder de voorzitter en de secretaris. De bestuursleden hebben er alle drie twee termijnen op zitten en willen het stokje doorgeven. Aangezien dit nogal een uitwerking heeft op het bestuur, maar eigenlijk de club in het algemeen, willen we je nu alvast vragen na te denken over jouw beschikbaarheid. We komen hier nog vaker op terug. Maar mocht je er (nu al) welwillend tegenover staan, schroom dan zeker niet een mailtje te sturen!