Op de Algemene Ledenvergadering van 14 maart j.l. werd er aangegeven dat de vereniging ook met een ochtendfietsgroep wilde beginnen, voor de leden die dan tijd en zin hebben om samen te fietsen.

Vanaf 30 maart zijn we op de woensdagochtend gestart met onze fietsritten.

Om 9.00 uur wordt er verzameld bij het Sportcentrum en onze wegkapitein Peter v.d. Wal heeft steeds een mooie route van ongeveer 65 – 75 km uitgestippeld.Meestal komen we terug met een gemiddelde snelheid van 25 km/u en altijd “samen uit, samen thuis!”

Koningsdag viel ook op een woensdag en hebben we met een aantal van de groep vanuit Wijnjewoude de “Princenhof Toertocht” van 100 km gefietst en 4 mei gingen we alvast even de korte route van de Leekstertaktocht voor fietsen.

We zijn nu 14 keer onderweg geweest. Vanwege het weer werd het één keer via de groepsapp afgelast, want fietsen doen we voor ons plezier en daar hebben we graag een beetje mooi weer bij.

Op dit moment zijn wij met 13 mannen, maar hoe leuk zou het zijn wanneer er ook dames zouden aansluiten. En om aan te geven dat een bepaalde leeftijd niet een factor hoeft te zijn, is misschien de “woensdagochtendgroep” ook wel eengoede benaming!? 

Dus als je zin hebt om mee te fietsen, even doorgeven aan Peter v.d. Wal.