Traditioneel maken we ter afsluiting van het wegseizoen een mooie rit en worden we onderweg getrakteerd op koffie met gebak. Maar omdat het Rondje Westerkwartier met de aansluitende BBQ dit jaar is afgelast en er nu wél voldoende belangstelling voor is, organiseren we die gecombineerde clubactiviteiten alsnog.

We starten bij Sport Centrum Leek (SCL) om 13.00 uur. De koffiestop is gepland in Electra en rond 17.00 is een afsluitende BBQ bij SCL. Afhankelijk van het aantal deelnemers en de voorkeuren zullen er meerdere groepen worden gevormd, met verschillende snelheden, en kunnen er verschillende afstanden worden gereden.

Je kunt je opgeven vóór 24 september. Om dat te doen, stuur je via het contactformulier op de website een berichtje aan de secretaris, waarin je aangeeft of je uitsluitend wilt fietsen, uitsluitend wilt barbecuen of aan beide activiteiten wilt deelnemen. En mocht je dieetwensen hebben, laat dat dan gerust weten. Dan proberen we daar rekening mee te houden. Ook horen we graag of je de afstand van ongeveer 95 km wilt fietsen of liever een kortere.