Sommige leden hebben haar al gezien bij de regenachtige, maar toch hele leuke eerste prestatietraining of op de ALV. Mocht je die gemist hebben: onze nieuwe trainster Merel Bus stelt zich graag nog even aan je voor!

Merel: “Na een klein rekensommetje trek ik de conclusie dat het veertien jaar geleden (oef!) is dat ik het ouderlijk huis in Oldekerk, verruilde voor een studie in de stad. Ik ging naar de ALO. Zweten, hangen in de ringen en met mijn enthousiasme voor sport anderen aansteken. Ik heb het mooiste vak geleerd dat er bestaat!

Na mijn studie heb ik vijf jaar lang met veel plezier een sportschool gerund. Daarna werd het tijd voor nieuw avontuur én verhuisden we terug naar mijn roots: Oldekerk. Samen met mijn vrouw en onze twee mannetjes (Sam 5, Micah 2) woon ik hier nu alweer een jaar.

Tussen de bedrijven en poepluiers door vind ik het heerlijk om te fietsen. Wat is er dan mooier om dat samen met een cluppie te doen en mijn kennis en ervaring in de sport te mogen delen. Daarom laat ik jullie, én jullie mij 😉, graag op donderdagavond uit voor een mooie trainingsrondje.

Tot gauw!”