De eerste trainingsritten worden gehouden vanaf dinsdag 28 maart. Er wordt door de club gereden op de dinsdag avonden, woensdag ochtend en avond en de donderdagavonden. We starten de eerste 3 weken om 18:30 uur van de Topsport hal te Leek.

In alle groepen rijdt een “voorman/vrouw” mee. Hij of zij zorgt voor een veilige samen uit en thuis ervaring voor de leden.

De gemiddelde snelheden variƫren per groep en avond.

Dinsdagavond: 2 groepen, 1 gemiddeld snelheid max 30 en de 2de groep 32 plus (meld je aan voor de groep die bij je past voor een goede ervaring!)

Woensdag ochtend: senioren (en andere liefhebbers), uitgangspunt gemiddelde snelheid rond 25 km

Woensdagavond: uitgangspunt gemiddelde snelheid 27 km

Donderdagavond: uitgangspunt gemiddelde snelheid 28 km.

Daarnaast kunnen clubleden in de app zelf tochten gaan neerzetten waarop andere clubleden kunnen reageren om zo samen mooie tochten te maken. Het zou mooi zijn wanneer er veel gebruikt gemaakt gaat worden van de Cycle app.

De trainingen onder leiding van Lars van der Til, starten 18 april. Vertrek vanaf de Topsport hal, aanvang 19:00 uur. Deze trainingen zijn geschikt voor alle clubleden. Vorig jaar een succes! Wanneer er nog meer leden gaan aansluiten zou dit natuurlijk fantastisch zijn. Dus zorg dat je erbij bent! Meer informatie over deze trainingen volgt en komen ook in de app te staan.

Voor nu alvast veel fietsplezier!